Ympärileikkaus

Asiallinen foorumi miesten ja poikien ympärileikkauksesta. Äänessä ovat ympärileikatut miehet itse.

Tämä foorumi on vielä työn alla, tule pian uudestaan!

Viimeisimmät aiheet

» Ympärileikkaustyylit - eli miksi kaikki eivät näytä samanlaisilta
Rekisteröidy EmptyKe Syys 23, 2015 12:21 am kirjoittaja Tuomas

» Ympärileikkauksen hyödyt ja haitat
Rekisteröidy EmptyTi Syys 22, 2015 6:08 pm kirjoittaja Tuomas

» Kannattaako tänne rekisteröityä? Miksi?
Rekisteröidy EmptyTi Syys 22, 2015 5:07 pm kirjoittaja Tuomas

» Onko tämä joku homo- tai seksifoorumi?
Rekisteröidy EmptyTi Syys 22, 2015 4:44 pm kirjoittaja Tuomas

» Kuka tätä foorumia ylläpitää
Rekisteröidy EmptyTi Syys 22, 2015 4:32 pm kirjoittaja Tuomas

» Miksi ympärileikkauksia tehdään?
Rekisteröidy EmptyMa Syys 21, 2015 11:46 pm kirjoittaja Tuomas

» Mistä ympärileikkauksessa on kysymys?
Rekisteröidy EmptyMa Syys 21, 2015 10:05 pm kirjoittaja Tuomas

Avainsanat

Äänestys

Rekisteröitymissopimus

In order to proceed, you must agree to the following:

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Olemme kohteliaita ja huomaavaisia. Kirjoitamme positiiviseen sävyyn. Toisen jäsenen mielipidettä tulee kunnioitttaa, vaikka se olisi erilainen kuin oma.
Miesten ympärileikkauksen vähättely ja asiaton, negatiivinen kommentointi on täällä kielletty. Raivoamisen voit tehdä jossain muualla.
Pornografisen, seksuaalisen tai muuten sopimattoman aineiston julkaisu on kielletty. Tämän palstan sisällön tulee olla sopivaa 13-vuotiaalle. Alastomuuden ja erityisesti aikuisen miehen sukupuolielintä esittävän kuvan julkaiseminen on sallittua, kun se tehdään informatiivisessa tarkoituksessa oikeassa asiayhteydessä. Alaikäisten kuvia ei saa julkaista.
Naisten ja tyttöjen ympärileikkaus (sukupuolielinten silpominen) ei kuulu tälle foorumille.


Kellonaika on nyt Ma Kesä 14, 2021 2:55 am